Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΣΕ... ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο την Παρασκευή δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων. Όλοι μαζί κάνουν ειδικό πρόγραμμα και δεν έπαιξε κανένας στο ματς με τους «κυανέρυθρους».

Το ίδιο φυσικά θα συμβεί και τη Δευτέρα στο φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που επίσης θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο μοναδικός που ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής τη Δευτέρα κόντρα στους Βοιωτούς είναι ο Δημήτρης Σιόβας. Και αυτό, όμως, δεν είναι σίγουρο, αφού ο Μίτσελ θέλει να τους έχει σε καλή κατάσταση ενόψει της προετοιμασίας τους με την εθνική ομάδα.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν με την ομάδα και την Τρίτη και στη συνέχεια άπαντες θα πάρουν άδεια. Οι Έλληνες θα πρέπει να τεθούν στην διάθεση του Σάντος στις 10 Μαΐου.

Έτσι από την Τρίτη θα πάρουν άδεια για να ξεκουραστούν, αφού τους περιμένει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Έχουν μπροστά τους το Μουντιάλ και στη συνέχεια θα πρέπει να ενσωματωθούν και με την αποστολή του Ολυμπιακού στην προετοιμασία.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :