Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ... ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ Ο ΔΙΟΥΔΗΣ

Εκτός από τον τερματοφύλακα Γιώργο Αθανασιάδη του Πανθρακικού ο Ολυμπιακός έχει στα υπ' όψιν του για το καλοκαίρι και εκείνη του Σωκράτη Διούδη.

H... ονοματολογία καλά κρατεί και από την εγχώρια αγορά για τον Ολυμπιακό. Μετά τους Νίκο Καθάριο, Θανάση Παπάζογλου, Δημήτρη Γούτα, Αμίρη Κούρντι, Παύλο Μητρόπουλο και Γιώργο Αθανασιάδη φαίνεται πως επανέρχεται για τις ερυθρόλευκες λίστες και ο Σωκράτης Διούδης.

Με την περίπτωση του Μπάλας Μέγιερι να παραμένει στον... αέρα, όσον αφορά το εάν θα πωληθεί φέτος ή όχι, οι ερυθρόλευκοι θα κοιτάξουν και για έναν γκολκίπερ για την θέση Νο2 με τον Διούδη να παρακολουθείται εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Είναι ένα ακόμα όνομα που φαίνεται να απασχολεί πέραν αυτού του γκολκίπερ της ομάδας της Κομοτηνής. Φυσικά και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ειδικά εάν δεν ανάψει το... πράσινο φως ο Μίτσελ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :