Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ! (ΡΗΟΤΟ)

Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκτός Ελλάδας δεν είναι και το πιο εύκολο να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, τον Ολυμπιακό. Οπότε όπως είναι λογικό, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι οι ερυθρόλευκοι το καλοκαίρι θα βρεθούν στην Αμερική για φιλικούς αγώνες, καθώς θα λάβουν μέρος σε διεθνές τουρνουά, οι ομογενείς περιμένουν πώς και πώς να δουν από κοντά το Θρύλο!

Ιδιαίτερα οι άνθρωποι της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Σικάγο έχουν αρχίσει από τώρα να... μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα του Ολυμπιακού στην πόλη τους.

Αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις του κόσμου της Αμερικής στο facebook στην επίσημη ομάδα της σχολής ποδοσφαίρου των ερυθρόλευκων, όπου συνεχώς «ανεβαίνουν» σχόλια που δείχνουν πόσο ανυπομονούν να δουν από κοντά το Θρύλο και παράλληλα να έχουν τη δυνατότητα να αποσπάσουν κάποιο αυτόγραφο από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και να βγάλουν μαζί τους φωτογραφίες.

Είναι πολύ σημαντικό που ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες ομογενείς που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρχονται στο Καραϊσκάκη και να βλέπουν την ομάδα τους από κοντά!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :