Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΤΑ... ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Group therapy Μίτσελ-παικτών υπήρξε για την Τούμπα.

Ο Μίτσελ είπε χαρακτηριστικά: «Έτσι δεν γινόταν να παίξετε ποδόσφαιρο», ενώ οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στον Ολυμπιακό συμπλήρωσαν:

«Είναι πρωτόγνωρα όσα βιώσαμε».

Ο Ισπανός τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συζήτησαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια το τι συνέβη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στην Τούμπα. Μάλιστα το έπραξαν σχεδόν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μίτσελ όντας αναμφίβολα δυσαρεστημένος και στεναχωρημένος μίλησε για... «πόλεμο. Αυτό δεδομένα δεν ήταν ματς ποδοσφαίρου. Έτσι δεν γινόταν να παίξετε ποδόσφαιρο. Απλά δεν μπορούσαμε να αποδώσουμε όπως έπρεπε κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε αναλυτικά με τους παίκτες του για τα συναισθήματά τους από το χρονικό της... ντροπής καθώς και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ.

«Είναι τρομερό. Είναι πρωτόγνωρα όλα όσα βιώσαμε στο γήπεδο αυτό. Δεν τα έχουμε ξαναζήσει ή δει ποτέ», σχολίαζαν παίκτες που έπιασαν φέτος Λιμάνι και δεν είχαν δει τέτοια εικόνα του ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.

Κουβέντα έγινε και για το ποδοσφαιρικό σκέλος με τον Μίτσελ, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες να στέκονται στο γεγονός πως δεν μπόρεσαν να πάνε στον τελικό. Εξάλλου το Κύπελλο ήταν ένας πολύ σημαντικός στόχος για τον Ολυμπιακό. Γενικά ως προς το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν υπήρξε ιδιαίτερη ικανοποίηση, κάτι λογικό με δεδομένο πως το ματς δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν όλοι στον Ολυμπιακό και ο Μίτσελ δεν είδε την απαιτούμενη απόδοση.

«Είναι λυπηρό και για εμάς και για τον κόσμο μας. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν προκριθήκαμε», ήταν μία εκ των ατακών που ακούστηκαν.

Στα αποδυτήρια βέβαια ο κάθε παίκτης... ξέσπασε με τον δικό του τρόπο. Άλλοι βγάζοντας ένταση και νεύρα και άλλοι διοχετεύοντας μεγάλη πικρία, στεναχώρια και απογοήτευση για την διαφορετική... πλευρά του ποδοσφαίρου που αντιμετώπισαν.

Στην προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης πάντως παίκτες και προπονητικό επιτελείο παρόλο που το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι το καλύτερο δυνατό μετά από τέτοια γεγονότα προσπάθησαν να επανέλθουν σε γνώριμους προπονητικούς ρυθμούς.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :