Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΔΕΝ... ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π "δίπλα" στα παιδιά 12 Ιδρυμάτων στην γιορτή της "Κοινωνικής Στήριξης" που πραγματοποιήθηκε στη Βάρκιζα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Βάρκιζα η Πασχαλινή γιορτή της ΜΚΟ «Κοινωνική Στήριξη» στην οποία συμμετείχαν παιδιά από 12 ιδρύματα της Αττικής. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Μη σταματάς, να βοηθάς» που έχει αναπτύξει από το 2013 όπως ήταν φυσικό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της «Κοινωνικής Στήριξης» και έδωσε χαρά στα παιδιά.
Στην Βάρκιζα βρέθηκε η αρχηγός της Κυπελλούχου Ευρώπης Φιλιώ Μανωλιουδάκη αλλά και η συμπαίκτρια της Ελευθερία Πλευρίτου. Στην εκδήλωση έδωσε και το παρών ο προπονητής της Πυγμαχίας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Παπουτσάκης. Παρούσα ήταν η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη αλλά και ο μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών Νίκος Μαντούβαλος.

Ο Ολυμπιακός παρέδωσε στα παιδιά 12 τσάντες με φανέλες των ομάδων του, με το παραμύθι με την ιστορία του συλλόγου και με μπάλες από το RED STORE. Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν με τα δώρα αλλά περισσότερο χάρηκαν με την παρουσία των πολιστριών που κατέκτησαν το Λεν Τρόφι στην Φλωρεντία οι οποίες έδειξαν ότι εκτός από σπουδαίες αθλήτριες είναι πάνω απ’ όλα άνθρωποι.

Με την παρουσία τους τίμησαν την γιορτή και μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά ο Ισορροπιστής, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και οι εξαίρετοι ηθοποιοί Αλίνα Κοτσοβούλου, Νίκη Παλληκαράκη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου και Θόδωρος Κατσαφάδος. Όλοι φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και άπαντες συνεχάρησαν τις αθλήτριες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού! Μάλιστα ο Νίκος Κουρκούλης ρωτούσε να μάθει και λεπτομέρειες και παρασκήνια από τους αγώνες.

Η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη τόνισε από την πλευρά της: «Ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα της Κοινωνικής Στήριξης και πιστεύω δώσαμε με την παρουσία μας χαρά στα παιδιά. Ήταν μια πολύ ωραία γιορτή όπου τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους και χάρηκαν με τις πολίστριες μας. Ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική δράση και δεν σταματά ποτέ να βοηθά αυτούς που έχουν ανάγκη. Όχι μόνο αυτές τις ημέρες αλλά όλο το χρόνο».

Η αρχηγός της ομάδας πόλο Φιλιώ Μανωλιουδάκη μετά από το τέλος της εκδήλωσης έστειλε το δικό της μήνυμα: «Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι με ευαισθησίες και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Δεν ήταν δυνατόν να μην είμαστε εδώ όταν μας ήθελαν τα παιδιά. Είμαι πολύ συγκινημένη που δώσαμε χαρά στα παιδιά που έχουν ξεχωριστές ικανότητες και είναι καθημερινά νικητές της ζωής. Τα μετάλλια, τα τρόπαια είναι στιγμές. Τα χαμόγελα αυτών των παιδιών πρέπει να είναι παντοτινά» .

Ο προπονητής της Πυγμαχίας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Παπουτσάκης τόνισε: «Δεν θα μπορούσαμε να μην έρθουμε όταν μας καλούν τα παιδιά. Τα παιδιά είναι η ελπίδα αυτής της κοινωνίας και ελπίζω με την παρουσία μας να τους δώσαμε λίγη χαρά. Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος και το δείχνει κάθε ημέρα».

O Ισορροπιστής που δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα σ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης είπε: «Τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι εδώ. Είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να στηρίξει αυτή την γιορτή. Ο Ολυμπιακός πάντα πρωτοπορεί».

Η πρόεδρος της «Κοινωνικής Στήριξης» κα Τσιακάλου σημείωσε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για άλλη μια φορά τον Ολυμπιακό για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας. Η παρουσία των πολιστριών που τίμησαν την Ελλάδα στο εξωτερικό έδωσε μεγάλη χαρά σε όλα τα παιδιά. Από νωρίς ανυπομονούσαν και περίμεναν τον Ολυμπιακό. Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να πάρουν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :