Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ... ΜΠΑΜ Ο ΦΕΪΣΑ!

Απίστευτα πράγματα με τον πρώην Σέρβο χαφ του Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Φέισα, που μετά τη μετακίνηση-θαύμα 4,5 εκατομμυρίων από τους ερυθρόλευκους στη Μπενφίκα, ετοιμάζεται τώρα και για δεύτερη μεταγραφή-έκπληξη!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους στον Ολυμπιακό όταν το περασμένο καλοκαίρι, Αύγουστο μήνα, η Μπενφίκα έσκασε "ζεστά" 4,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Φέισα.

Η πορτογαλική ομάδα έδωσε το εξωφρενικό αυτό ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που όσο έπαιξε στους ερυθρόλευκους δεν κατάφερε -έστω και λόγω τραυματισμών- να δείξει τίποτα σπουδαίο.

Παρόλα αυτά δαπάνησαν κοντά στα 5 εκατομμύρια προσφέροντας στον 25χρονο διεθνή μέσο πενταετές συμβόλαιο και βάζοντας μάλιστα και ρήτρα αποδέσμευσης 35 εκατομμύρια ευρώ!

Φυσικά, ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, όποτε έπαιξε, φέτος στην Μπενφίκα. Και πλέον η πορτογαλική ομάδα τον βγάζει, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, στο... σφυρί.

Μάλιστα υπάρχει ομάδα που θέλει τον Φέισα και "σκάει" πολύ χρήμα για να τον αποκτήσει, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr". Ένας σύλλογος από τη μακρινή Κίνα ενδιαφέρεται για τον Σέρβο μέσο και προσφέρει "γη και ύδωρ" για να τον αποκτήσει.

Οι Κινέζοι είναι... "τρελαμένοι" με τον Φέισα και ετοιμάζουν πρόταση-μαμούθ για να τον κάνουν δικό τους μαζί έναν ακόμα ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα. Πρόκειται για σούπερ deal που ο Φέισα δεν θα φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :