Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΓΚΑΒΡΑΝΟΒΙΤΣ

Η περίπτωση του Μάριο Γκαβράνοβιτς της Ζυρίχης φέρεται να εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να τσεκάρουν τον παίκτη πριν από τέσσερις ημέρες.

Αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν προταθεί στους πρωταθλητές ενόψει της νέας σεζόν και μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις φαίνεται πως είναι και ο 24χρονος Ελβετός επιθετικός -με καταγωγή από την Κροατία- της Ζυρίχης.

Ο Γκαβράνοβιτς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μετρώντας 17 γκολ και 7 ασίστ σε 38 συμμετοχές, ενώ σύμφωνα με τους Ελβετούς άνθρωπος του Ολυμπιακού τον είδε από κοντά στον τελικό του Κυπέλλου με τη Βασιλεία την περασμένη Δευτέρα. Στο συγκεκριμένο ματς μάλιστα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του αφού σημείωσε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης στην παράταση, χαρίζοντας το τρόπαιο στη Ζυρίχη (2-0).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :