Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! (PHOTOS)

Ο Πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το «Πάρκο των Πρωταθλητών» στο γήπεδο Καραϊσκάκη!

Από το μεσημέρι της Κυριακής, ανήμερα του αγώνα με τον Απόλλωνα και της φιέστας για την κατάκτηση του 41ου τίτλου του πρωταθλητή, λειτουργούσε έξω από το Καραϊσκάκη το «Πάρκο των Πρωταθλητών»! Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, άδραξε την ευκαιρία και επισκέφθηκε τον γεμάτο από μικρούς και μεγάλους χώρο και βρέθηκε κοντά στον κόσμο της ομάδας μας!

Η υποδοχή που του επιφύλαξαν μικροί και μεγάλοι «ερυθρόλευκοι» πιστοί ήταν ιδιαίτερα θερμή! Ο κ. Μαρινάκης έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων, ενώ περικυκλώθηκε από μικρά παιδιά, τα οποία φώναζαν ρυθμικά το όνομά του! Χαμογελαστός και ιδιαίτερα ευδιάθετος, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού απόλαυσε ιδιαίτερα την βόλτα του στην εμπορική στοά του γηπέδου μας, η οποία είχε… μεταμορφωθεί. Φουσκωτά παιχνίδια, face paint, πίστα καρτ και photo booth, ήταν μερικές μόνο από τις εκπλήξεις οι οποίες περίμεναν εκεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας και με ικανοποίηση ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού είδε τη στοά γεμάτη από κόσμο που διασκέδαζε με φόντο την αγαπημένη μας ομάδα!

Μαζί με τον κ. Μαρινάκη ήταν και ο Αντιπρόεδρος του Θρύλου και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης. Και οι δύο έγιναν κοινωνοί του έργου της UNICEF, στηρίζοντας για ακόμη μια φορά έμπρακτα την προσπάθεια του παγκόσμιου Οργανισμού! Ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο υποδέχθηκε με χαρά και τον κ. Μώραλη.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας αποχώρησε λίγη ώρα μετά, προκειμένου να επιστρέψει στο γήπεδο αργότερα, για την τελευταία «μάχη» του πρωταθλήματος και τη φιέστα κατάκτησης του 41ου μας τίτλου!

Δείτε ΕΔΩ σχετικές φωτογραφίες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :