Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΟ... ΚΑΥΤΟ ΣΕΦ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ!

Η ώρα της στέψης πλησιάζει και αφήστε τους άλλους να δίνουν... όρκους νίκης, να κάνουν... "ζντο", να λένε ότι θα "ματώσουν" (περισσότερο προβλέπω ο Ούκιτς με τον Ράιτ και τον... Λουκά), να τρέχουν... 150 άτομα στο ΟΑΚΑ για εμψύχωση και φυσικά αύριο στο "Caravel" για το ξεπροβόδισμα!

Το οπαδικό μας χρέος είναι μεγάλο αύριο... Όσοι θα βρεθούν στο ΣΕΦ να έχουν στο μυαλό τους ότι δε χωράνε... δυναμιτάκια, λέιζερ και αντικείμενα στο παρκέ. Φωνή από την ώρα που θ'ανοίξουν οι... πόρτες, μέχρι τη στιγμή που το χρονόμετρο θα δείξει 00'.00"! 

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο... Σφύριγμα σε κάθε επίθεση των... άλλων μέχρι να τους πονέσουν τα (είναι και μεγάλα...) αυτιά, και χειροκρότημα στους παίκτες μας, ακόμα και όταν χάνουν κάποια σουτ.

Οι παίκτες μας ξέρουν και θα κάνουν το χρέος τους, θα φέρουν την κούπα στον Πειραιά και μετά το πανηγυρίζουμε όπως γουστάρουμε μάγκες. 

Στο γήπεδο όμως... υπόδειγμα όλοι, με φωνή αλλά κυρίως ΨΥΧΗ, τόσο στην κερκίδα όσο και στο παρκέ. Αν τα έχουμε αυτά, ο τελικός θα τελειώσει πρόωρα και χωρίς καθόλου άγχος...

Ας κάνουμε αύριο το ΣΕΦ το πιο καυτό που έχει ζήσει ποτέ ο αντίπαλος αλλά πάντα ΚΟΣΜΙΑ. Μετά την κούπα με τρόπο... Ολυμπιακό, θα γίνουν από τους αδερφούς Αγγελόπουλος και οι κινήσεις που έχει ανάγκη η ομάδα για επιστροφή στο θρόνο της ΚΑΙ στην Ευρώπη... Ας μην χαλάσουμε εμείς οι ίδιοι το κλίμα και κυρίως, ας μην "τσιμπήσουμε" σε καμία πρόκληση. Είμαστε ανώτεροι και θα το σηκώσουμε, τόσο απλά...


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :