Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΜΕ... Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ

Κανένα απρόοπτο δε συνέβη στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την δεύτερη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό δεύτερο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό (26/05, 19:45-ΝΕΡΙΤ) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα (εκτός του εδώ και μέρες τραυματία Βασίλη Καββαδά). Την προπόνηση παρακολούθησαν ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια.

Πρώτο μέλημα των ερυθρόλευκων είναι να περιορίσουν τα λάθη τους και τις βιαστικές επιλογές στην επίθεση. Σίγουρα η πίεση του αποτελέσματος υπάρχει αφού αν θέλει ο Ολυμπιακός να έχει αρκετές πιθανότητές διεκδίκησης του τίτλου τότε το 1-1 είναι μονόδρομος.

Στον Ολυμπιακό πάντως έχουν ξεχάσει την ευκαιρία που έχασαν για να κάνουν το «διπλό» στο ΟΑΚΑ και σκέφτονται μόνο τον τρόπο με τον οποίο θα ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών. Σε αυτή τους προσπάθεια θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 10.000 οπαδούς τους αφού έχουν μείνει περίπου 1000 εισιτήρια απούλητα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :