Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΤΟ 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Την Κυριακή διεξάγεται στο Ρέντη το 3ο τουρνουά των Σχολών του συλλόγου μας, με τον Πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, να δίνει το παρών.

Το 3ο τουρνουά των Σχολών του Ολυμπιακού λαμβάνει χώρα την Κυριακή (04/05) στο Ρέντη. Από το πρωί (09:00) μέχρι το μεσημέρι (15:15) οι Σχολές του Ταύρου, του Καραϊσκάκη, της Βάρης, του Ελαιώνα, της Θεσσαλονίκης, του Χαλανδρίου, του Αλίμου, των Σεπολίων και παιδιά της Ακαδημίας, θα διαγωνιστούν με στόχο τον τίτλο του νικητή του τουρνουά. Παρών θα είναι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου θα κάνει την απονομή στους νικητές και θα δώσει, με αυτό τον τρόπο, ακόμη πιο επίσημο χαρακτήρα στη διοργάνωση. Ο κ. Μαρινάκης έδινε και συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερα βαρύτητα στο κομμάτι των τμημάτων υποδομής του Θρύλου μας και το γεγονός ότι μόλις πριν μία ημέρα (Παρασκευή) μιλούσε για τον αθλητισμό και τον σημαντικό ρόλο που παίζει και θα πρέπει να παίζει στη ζωή των παιδιών, το αποδεικνύει περίτρανα!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :