Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΕΛ ΜΕ 5 εκ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και οι Πορτογάλοι ρίχνουν στο... τραπέζι ακόμη ένα όνομα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την «Abola», οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν κρούση στην Σπόρτινγκ για τον Ντιέγκο Καπέλ!

Πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ φέρεται να ετοιμάζει ο Ολυμπιακός προκειμένου να αποκτήσει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Ντιέγκο Καπέλ, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, οι οποίοι αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον 26χρονο ακραίο επιθετικό, τον οποίο μάλιστα έχουν παρακολουθήσει από κοντά.

Πάντως τονίζεται πως η ομάδα του πρώην προπονητή των ερυθρόλευκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν έχει καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον Καπέλ, που είχε αποκτηθεί από τη Σεβίλλη το 2011 έναντι 7 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα της Λισαβόνας λήγει το καλοκαίρι του 2016, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του αγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :