Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ!

Στο εξωτερικό για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο βρίσκεται ο Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ελλάδα με υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του Μεξικανού φορ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο για τον Ολυμπιακό, παρόλο που η Τίγκρες υποστηρίζει πως ο Μεξικανός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο και χρειάζεται να καταβληθεί ρήτρα ύψους 8 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του 23χρονου παίκτη τονίζουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Χουάνχο Λορένθο αναχώρησε για το εξωτερικό (Ισπανία ή Μεξικό), προκειμένου να κλείσει οριστικά την πρώτη μεταγραφή των ερυθρόλευκων εν όψει της νέας σεζόν.

Πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να πάρουν στα χέρια τους το έγγραφο με την υπογραφή του παίκτη και εκείνο που αναφέρει πως είναι ελεύθερος, ενώ θα απευθυνθούν και στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μεξικού για να είναι απόλυτα καλυμμένοι.

Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με αυτά που έχουν διαρρεύσει, ο Πουλίδο θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ κάθε χρόνο θα παίρνει 1 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :