Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ... ΓΑΛΑΤΑ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ


Ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, χωρίς πάντως να υπάρχει ακόμα επίσημη προσφορά ούτε από Γαλατά αλλά ούτε και από Μπεσίκτας.


Ο διεθνής πρώην φορ του Ολυμπιακού και νυν της Φούλαμ προς το παρόν είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο Μουντιάλ. Στόχος του είναι να κάνει πολύ καλά ματς με την Εθνική και να μπορέσει να βρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο είτε σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ είτε εκτός του Νησιού. Τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν στο μέλλον του "πιστολέρο" έχουν να κάνουν με τη Γαλατά και τα 11 εκατ. ευρώ που έχει την διάθεση να προσφέρει.

Η πλευρά του Κώστα Μήτρογλου μέχρι στιγμής δεν έχει στα χέρια της επίσημη προσφορά για τον παίκτη. Για τον διεθνή επιθετικό έχουν ρωτήσει και η Γαλατά και η Μπεσίκτας δίχως όμως να έχουν κάνει κρούση. Έχουν ρωτήσει βέβαια και αρκετές άλλες ομάδες από Αγγλία, Ιταλία και όχι μόνο. Ο παίκτης πάντως σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" από το περιβάλλον του είναι θετικός στην προοπτική της Γαλατασαραϊ.

Θα τον ενδιέφερε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε έναν σύλλογο τέτοιου βεληνεκούς. Σημαντικό ρόλο βέβαια θα παίξει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η περαιτέρω ζήτηση του παίκτη στην ευρωπαϊκή αγορά θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα πάει στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας φορώντας την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :