Τρίτη 20 Μαΐου 2014

«ΣΚΟΝΤΟ ΑΠΟ ΝΤΙΟΠ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Σύμφωνα με όσα γράφει εφημερίδα της Βαλένθια, ο Ολυμπιακός περιμένει ο Πάπε Ντιόπ να ...ρίξει τις απαιτήσεις του για να αυξήσει την αντίστοιχη προσφορά του στη Λεβάντε.

Από την (καλή) διάθεση του Πάπε Ντιόπ φαίνεται πως εξαρτάται η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για τη μεταγραφή του προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα της Βαλένθια, "Provincias", οι ερυθρόλευκοι δεν παρουσιάζονται διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους στον ισπανικό σύλλογο.

Οι Ισπανοί, από την πλευρά τους, δεν πέφτουν από τα 3 εκατ. ευρώ στα χρήματα που αξιώνουν για την παραχώρηση του Σενεγαλέζου μέσου.

Και τώρα οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρονται στις επαφές που έχουν με τον διεθνή άσο να του ζητούν να ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του για να διαθέσουν περισσότερα χρήματα στη Λεβάντε.

Εφόσον ο παίκτης δεχθεί κάτι τέτοιο, τότε ο Ολυμπιακός θα δώσει περισσότερα στην ισπανική ομάδα και τότε θα είναι θέμα χρόνου να κλείσει η μεταγραφή του Ντιόπ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :