Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ... ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ

Αποφάσεις για το μέλλον του καλείται να πάρει ο Ραφίκ Τζιμπούρ, με την ΑΕΚ να ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει δικό της τον Αλγερινό φορ.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να παραμείνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται το προσεχές διάστημα στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί και με καθαρό μυαλό να αποφασίσει για το μέλλον του.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον "τρομοκράτη" είναι δεδομένο και οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουν δικό τους τον παίκτη, είτε ως ελεύθερο ή δανεικό με ικανοποιητικούς (οικονομικά) όρους.

Πέρα από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο διεθνής Αλγερινός έχει στο μυαλό του και το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τις πιθανότητες να βρεθεί στην Βραζιλία με την αποστολή της Αλγερίας να είναι αυτή τη στιγμή λίγες.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στην Αγγλία έκανε μόλις επτά συμμετοχές και τώρα δείχνουν να έχουν προβάδισμα άλλοι επιθετικοί της χώρας του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :