Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΝΙΕΣΤΑ...

Αναμφίβολα ένας από τους πιο απογοητευμένους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, είναι ο Αντρές Ινιέστα.

Ο... «υπολογιστής» των «μπλαουγκράνα» μίλησε για την απογοήτευση που υπάρχει μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ άφησε μέχρι και υπονοούμενα αποχώρησης από τους Καταλανούς:

«Βασιζόμασταν να κερδίσουμε το ματς με την Ατλέτικο. Δεν το κερδίσαμε και αυτό σημαίνει ότι η χρονιά είναι απογοητευτική. Αν το είχαμε κερδίσει όλα θα ήταν διαφορετικά. Η σεζόν τελείωσε και μαζί τελείωσαν πολλά στην Μπαρτσελόνα» δήλωσε ο Ινιέστα, εκφράζοντας εμφανώς την απογοήτευσή του, και το τέλος εποχής, μιας ομάδας που την τελευταία δεκαετία, βρέθηκε στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, σαρώνοντας τα πάντα.

Μετά την αποχώρηση του Κάρλες Πουγιόλ που ήταν ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, τις αλλαγές προπονητών, αλλά και την αποχώρηση του Βίκτορ Βαλντές, όπως επίσης και αυτή του Τάτα Μαρτίνο αλλά και του Πίντο, φαίνεται να κυριαρχεί μία... σύγχυση στην Μπαρτσελόνα, η οποία θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει πρόσωπα σημαντικά, καθώς το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει γι' αυτούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Αντρές Ινιέστα ακούγεται τόσο για την Άρσεναλ όσο και για τη Μάντσεστερ Σίτι...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :