Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ... ΞΥΛΟΥ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Σκηνές απείρου... κάλλους διαδραματίστηκαν στη Ρουμανία σε αγώνα «μικρής» κατηγορίας, με τους διαιτητές να τρώνε ξύλο και στη συνέχεια να νοσηλεύονται σε νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα στο ματς «CSO Ovidiu-CS Eforie» παίκτες, παράγοντες της γηπεδούχου και στη συνέχεια οπαδοί, πήραν στο... κυνήγι τους διαιτητές, προφανώς επειδή είχαν παράπονα!

Ο άτυχος διαιτητής δέχτηκε πολύ ισχυρά χτυπήματα και στο πρόσωπο. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο στην Κοστάντζα, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες...

Υπήρξε και επέμβαση της αστυνομίας, καθώς κατατέθηκαν και μηνύσεις... Αυτό το τραγικό περιστατικό απασχολεί όλη τη Ρουμανία, καθώς από... θαύμα δεν υπήρξαν θύματα!

Ο συγκεκριμένος διαιτητής, όπως έχει πει, αγαπάει το ποδόσφαιρο, και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να γίνει διαιτητής! Στο παρελθόν έχει, άλλωστε, φωτογραφηθεί και με τον Χρίστο Στόιτσκοφ!

Δείτε το βίντεο που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr":



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :