Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΝΤΑΝΣΤΟΝ ΠΡΟΣ... ΟΛΟΥΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Στο Μιλάνο, στο περιθώριο του φετινού Final Four, η Ευρωλίγκα βράβευσε τους κορυφαίους της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Μπράιαν Ντάνστον, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της χρονιάς. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Θρύλου φυσικά δεν κατέστη δυνατό να δώσει το παρών στην ιταλική πόλη, καθώς έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του.

Το βραβείο του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, παρέλαβε, αντ’ αυτού, ο γενικός διεθυντής της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος.

«Σας ευχαριστώ για αυτό το βραβείο, σημαίνει πολλά για εμένα να έχω επιλεχθεί ως ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρίσκομαι εκεί γιατί έχουμε παιχνίδι σήμερα (15/05, 21.30), αλλά ευχαριστώ όλους όσους ψήφισαν να πάρω αυτό το βραβείο», ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα του Μπράιαν Ντάνστον στο γκαλά της Ευρωλίγκας.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση…



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :