Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

Χθες ήταν η σειρά των μαθητών από το 1ο Δημοτικό σχολείο Καλύμνου να επισκεφθούν το "Γ. Καραϊσκάκης" και να θαυμάσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις της κορυφαίας ομάδας της Ελλάδας.

Σήμερα ήταν εκείνη των μαθητών από το 5ο Δημοτικό σχολείο Ξάνθης να πάρουν μια γεύση από το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας. Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές στη Βόρεια Ελλάδα και πολλοί από αυτούς στηρίζουν την ομάδα που τους κάνει περήφανους όλα αυτά τα χρόνια.

Τα παιδιά λοιπόν στους χώρους όπου οι μόνιμοι πρωταθλητές κατακτούν το ένα τρόπαιο πίσω από το άλλο και απόλαυσαν ένα θέαμα, μοναδικό. Πήγαν, μάλιστα και στο Μουσείο του Θρύλου και είδαν από κοντά τα εκατοντάδες τρόπαια που κοσμούν το καμάρι του Πειραιά και όλης της Ελλάδας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :