Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΘΕΛΕΙ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΟΥΤΣΕ

Ο Μίτσελ έχει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική του λίστα τον Ικε Ούτσε της Βιγιαρεάλ και ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να ξεκινήσει τις επαφές για τον Νιγηριανό από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο 30χρονος επιθετικός κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, καθώς θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει και ένα καλύτερο συμβόλαιο απ' αυτό που έχει στην ισπανική ομάδα.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι σημαντικός ο ρόλος του Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ενώ και οι ερυθρόλευκοι διατηρούν καλές σχέσεις με τη διοίκηση της Βιγιαρεάλ.

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ούτσε υπήρχαν και χθες δημοσιεύματα στην Ισπανία, αλλά θα πρέπει να επισημανθεί πως υπάρχουν και άλλες ισπανικές ομάδες που έχουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :