Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ FINAL4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Ο Νηρέας Λαμίας δεν θα πάρει μέρος –τελικά- στο Final Four του Κυπέλλου στο πόλο. Στον τελικό περνάει χωρίς αγώνα ο Ολυμπιακός.

Τελικά, η ομάδα της Λαμίας δεν θα πάρει μέρος στην τελική φάση του θεσμού του πόλο πληγμένος από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Για την απόφαση ενημέρωσε τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας ο πρόεδρος Χρήστος Μπετχαβάς.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο κ. Μπετχαβάς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει από τους χορηγούς το ποσό που χρειαζόταν για τη συμμετοχή αλλά και την αποπληρωμή των οφειλομένων των παικτών.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός προκείνεται χωρίς αγώνα στον τελικό του θεσμού με σκορ 5-0, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Βουλιαγμένης – ΝΟ Χίου.

Στο Φάληρο βρέθηκε ο προπονητής του Νηρέα, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ενώ στις 16:20 τρεις έφηβοι πολίστες της ομάδας έκαναν την εμφάνισή τους. Το φύλλο αγώνος έκλεισε και από την ΚΟΕ ισχυρίζονται ότι η διοίκηση του Νηρέα δεν ήρθε σε επικοινωνία με κανένα μέλος της ομοσπονδίας, ως εκ τούτου η υπόθεσή της θα πάει στο συμβούλιο.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν έχασε την ώρα που θα έπαιζε στο παιχνίδι και έκανε προπόνηση στο κολυμβητήριο του Φαλήρου.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :