Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

29/30 ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Ο ΜΕΣΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Ένα εκπληκτικό γκολ πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι χαρίζοντας στην Αργεντινή τη νίκη με 1-0 επί του Ιράν και την πρόκριση στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 της Βραζιλίας.

Ο Αργεντίνος επιθετικός της «Αλμπισελέστε» έλυσε το... γόρδιο δεσμό για την ομάδα του καταφέρνοντας να «σπάσει» τη δυνατή άμυνα των αντιπάλων της βρίσκοντας δίχτυα λίγο πριν τη λήξη με ένα καταπληκτικό σουτ.

Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα σούταρε με αξιοζήλευτο τρόπο με το αριστερό του πόδι βάζοντας το κατάλληλο φάλτσο, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να βγάλει το... φίδι από την τρύπα για την ομάδα του Αλεχάντρο Σαμπέγια.

Μάλιστα, αυτό ήταν το 29ο τέρμα του Μέσι, ερχόμενο στο 91ο λεπτό, με το αριστερό στα 30 τελευταία του γκολ για την Αργεντινή, με τη γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών, adidas, να τον αποθεώνει με το μήνυμα: «@TeamMessi ο μύθος συνεχίζεται! #allin or nothing», μέσα από το λογαριασμό της στο τουίτερ.

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :