Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ... Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟΥΣ «8»!



Για 88' οι Μεξικανοί ήταν... αγκαλιά με την πρόκριση. Όμως μέσα σε ένα πεντάλεπτο οι Ολλανδοί τα γύρισαν όλα τούμπα και με γκολ των Σνάιντερ και Χούντελααρ πέρασαν στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Αν και βρέθηκε πολύ κοντά στον αποκλεισμό, η Ολλανδία έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και γύρισε στο τέλος την αναμέτρηση με το Μεξικό, για να πάρει αυτή την πολυπόθητη πρόκριση!

Ο Ντος Σάντος έβαλε μπροστά τους Μεξικανούς στο 48', αλλά με αντεπίθεση διαρκείας οι... πεισματάρηδες Ολλανδοί γύρισαν το ματς! Ο Σνάιντερ στο 88' και ο Χούντελααρ στο 90+4' (με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Ρόμπεν από τον Μάρκες) διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 που έστειλε τους οράνιε στον επόμενο γύρο.

Εξαιρετικοί στο α’ μέρος οι Μεξικανοί, τα έδωσαν όλα για 88’, αλλά στο τέλος λύγισαν συνεχίζοντας την αρνητική παράδοση που τους θέλει -από το 1994 κι μετά- να αποκλείονται στους «16».

Οι Ολλανδοί έκαναν το 4Χ4 ως τώρα στο τουρνουά και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση, από το ζευγάρι Ελλάδα-Κόστα Ρίκα!

Ολλανδία (Λουίς Φαν Χααλ): Σίλεσεν, Φερχάεγκ (56’ Ντεπάι), Φλάαρ, Μπλιντ, Ντε Φράι, Ντε Γιονγκ (9’ Μάρτινς Ίντι), Βαϊνάλντουμ, Κάουτ, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι (76’ Χούντελααρ), Ρόμπεν.

Μεξικό (Μιγκέλ Ερέρα): Οτσόα, Αγκιλάρ, Μορένο (46’ Ρέγιες), Μάσα, Μάρκες, Λαγιούν, Ερέρα, Σαλσίδο, Γουαρδάδο, Ντος Σάντος (61’ Ακίνιο), Περάλτα (75’ Τσιτσαρίτο).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :