Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΡΑΤΖΕΝ : ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!

Ο Νίκολα Ράτζεν ονειρεύεται την ευρωπαϊκή διάκριση με τον Ολυμπιακό, στον οποίο θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο αλλά φιλοδοξεί να… ρίξει άγκυρα στο Λιμάνι!

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, που θα αποτελέσει νέο απόκτημα των ερυθρόλευκων, μίλησε αποκλειστικά στο "waterpololive.gr" από το Ντουμπάι και αποκάλυψε λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τους ερυθόλευκους.

Ο 27χρονος αμυντικός μίλησε αμέσως μετά την πρόκριση της Σερβίας στον τελικό του Super Final, όπου αύριο (Σάββατο 21/06) θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία, διεκδικώντας τον τίτλο του Παγκόσμιου Λιγκ για άλλη μια φορά.

-Συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό του Super Final. Τώρα σας περιμένει η Ουγγαρία…

«Θα είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε απέναντί μας τους Ούγγρους, ήταν αντίπαλοί μας και στον περσινό αντίστοιχο τελικό, στον οποίο είχαμε κερδίσει. Θέλουμε πολύ να ξαναπάρουμε τον τίτλο και θα παλέψουμε για τη νίκη».

-Από εδώ και πέρα θα είσαι παίκτης του Ολυμπιακού. Τι έχεις να πεις για τη μεταγραφή σου;

«Είμαι πολύ περήφανος που έρχομαι σε μια τόσο σπουδαία ομάδα, με τόσο μεγάλες φιλοδοξίες. Όνειρό μου είναι μια νέα ευρωπαϊκή διάκριση με τον Ολυμπιακό. Πέρσι δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στο τοπ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ερυθρό Αστέρα και θέλω πολύ να το καταφέρουμε τη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό».

-Το συμβόλαιό σου θα είναι μονοετές ή μεγαλύτερης διάρκειας; Σου έχουν πει αν θα παίζεις μόνο στην Ευρώπη ή και στις εγχώριες διοργανώσεις;

«Θα υπογράψω μονοετές συμβόλαιο, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα μείνω για πολλά χρόνια στον Πειραιά εφόσον όλα πάνε καλά. Αυτό μου είπαν και από την ομάδα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα η ομάδα θα μπορεί να με εναλλάσσει με τον Μπλάι Μάγιαρακ ώστε να έχουμε και οι δύο χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιχνίδια, αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Στην Ευρώπη, θα μπορούμε φυσικά να παίζουμε και οι δύο σε όλα τα ματς, χωρίς πρόβλημα».

-Πότε θα έρθεις στην Ελλάδα;

«Σε δύο εβδομάδες, για να παίξω με την εθνική Σερβίας στο ‘Σαμαρτζίδης Καπ’. Θα έχω την ευκαιρία να υπογράψω το συμβόλαιό μου και να γνωρίσω καλύτερα τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας. Ανυπομονώ να γίνω παίκτης του Ολυμπιακού».

-Είχες μάθει καθόλου ελληνικά στο πέρασμά του από τη Χίο, πριν από τρία χρόνια;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και πολλά ελληνικά, αλλά θα τα μάθω καλύτερα από εδώ και πέρα! Σκοπεύω άλλωστε να μείνω για πολύ καιρό στον Πειραιά και στην Ελλάδα…».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :