Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η... ΝΕΑ (ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ) ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ



Ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, εξέδωσε νέα ανακοίνωση και η ΕΟΚ πήρε ανεπίσημα θέση για το θέμα που έχει προκύψει με την ασφάλιση των παικτών και τη χορηγία.

Η ΕΟΚ απάντησε... ανεπίσημα στη νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού και όπως υποστηρίζει αν θέλουν οι ερυθρόλευκοι κάποια έξτρα ασφάλιση για τους παίκτες τους δεν αφορά την ομοσπονδία. Μάλιστα, όπως αναφέρει η μεριά της ΕΟΚ έδωσαν όνομα αρμοδίου της FIBA για να κατευθύνει τους ερυθρόλευκους προς την ίδια την ασφαλιστική, ώστε να διευκολυνθούν και να μην ψάξουν για άλλη εταιρία, αλλά ο Ολυμπιακός δεν απευθύνθηκε εκεί και η ΕΟΚ θεωρεί πως θέλουν να συντηρήσουν το θέμα.

Όσο για τη χορηγία θεωρεί πως το θέμα θίχτηκε για λόγους καθαρά εντυπώσεων, αφού δεν πρόκειται για κάποια ανάγκη της ομοσπονδίας ή υποχρέωσής της που κάποιος θα της καλύψει, αλλά ιδιωτική επιθυμία των ερυθρόλευκων που θέλουν να ασφαλίσουν επιπλέουν πράγματα στους παίκτες τους.

Μάλιστα, επιβεβαιώνει, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του "gazzetta.gr", πως ποτέ δεν έχει ασφαλίσει παίκτες για λοιπές δραστηριότητες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :