Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ... ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΝΣΑ-ΜΠΟΝΣΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ



Ολοκληρώθηκαν τα ιατρικά τεστ του Ποπς Μενσά-Μπονσού και πλέον στον Ολυμπιακό περιμένουν τα αποτελέσματα για να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία.

Η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει αρκετές φορές σε δύσκολη θέση στο παρελθόν, με παίκτες που υπέγραφαν έχοντας σοβαρά προβλήματα τραυματισμού, οπότε είναι λογικό κάθε μεταγραφικό απόκτημα να περνάει από... κόσκινο.

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού πριν δύο σεζόν είχε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα στο γόνατο και τον ώμο του, οπότε οι σημερινές ιατρικές εξετάσεις ήταν εξoνυχιστικές. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εξέτασε ενδελεχώς τον Μενσά-Μπονσού ώστε να αποτρέψει κάθε πιθανό ενδεχόμενο και όλοι περιμένουν αύριο τα αποτελέσματα.

Αν όλα είναι θετικά τότε θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον 30χρονο σέντερ και ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα μέσα Αυγούστου για την προετοιμασία.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :