Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

«ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ» ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΛΕΜΠΑΣ Ο... ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ως το καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου μετά τον Μαρσέλο χαρακτήρισε τον Χοσέ Χολέμπας ο Ρομπέρτο Κάρλος μιλώντας στο "novasports.gr". Η Ελλάδα έχει νοοτροπία μεγάλης ομάδας είπε χαρακτηριστικά.

Πρώτα όμως παρεμβλήθηκε ο Αβραάμ Γκραντ! Ναι, ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι λίγο πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του ο Ρ. Κάρλος έσπευσε δίπλα του λέγοντας: "Ο Ρομπέρτο είναι ο καλύτερος και θα γίνει ο καλύτερος προπονητής. Όταν έπαιζε ήταν ταυτόχρονα αμυντικός, μέσος και επιθετικός."

Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Κάρλος είπε για τον Αβραάμ Γκραντ πως είναι ο καθηγητής του!

Κάρλος: Ο Χολέμπας είναι φανταστικός παίκτης!

Με αφορμή την ατάκα του Αβραάμ Γκραντ ο Ρ. Κάρλος ρωτήθηκε για τον Χολέμπας για να δώσει την καλύτερη ατάκα της μίνι συνέντευξης από την αρχή: "Ο Χολέμπας είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ αυτή τη στιγμή. Πρώτα είναι ο Μαρσέλο και μετά ο Χολέμπας. Εντάξει ο Μαρσέλο είναι ο Μαρσέλο. Αλλά κι ο Χολέμπας παίζει με το ίδιο πνεύμα σε κάθε παιχνίδι. Φανταστικός παίκτης, φανταστικός παίκτης!"

Ποια είναι η γενική σου εικόνα από την Εθνική ομάδα;

"Έχει την νοοτροπία μιας μεγάλης Εθνικής ομάδας. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, είμαι χαρούμενος για την ομάδα, για τον Σαμαρά, γιατί για μένα ο Σαμαράς είναι σημείο αναφοράς, χαίρομαι για τον Κατσουράνη, αλλά πιο πολύ χαίρομαι για τον Φερνάντο. Ο Φερνάντο Σάντος είναι μεγάλος προπονητής, μεγάλος "σεφ" για την ελληνική ομάδα."

Γνωρίζεις ότι παρολίγο να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι;

"Εντάξει φυσιολογικό είναι, τώρα η ομάδα έχει πάρτυ, και ποιος ξέρει σε τρεις-τέσσερις μέρες μπορεί να έχει νέο πάρτυ. Το Μουντιάλ είναι πολύ μεγάλη διοργάνωση."

Μου είπες νωρίτερα για την ευφυία αυτής της ομάδας.

"Παίζει πάντα με τον ίδιο τρόπο. Αφήνει την μπάλα στην άλλη ομάδα. Κρατάνε όλοι τις θέσεις τους και χτυπούν στην αντεπίθεση. Με τον Κατσουράνη, με τον Χολέμπας, με τον Σαμαρά. Είναι μια πολύ έξυπνη ομάδα."

"Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα".

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :