Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΤΟΪΒΟΝΕΝ

O Ολυμπιακός εμμένει στην προσφορά του για τα 6 εκατ. ευρώ για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον έχοντας ως... εναλλακτική του και τον Όλα Τοβόϊνεν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Ολυμπιακός σε καμία των περιπτώσεων δεν έχει αφήσει την περίπτωση του Ισλανδού διεθνούς φορ όμως δεν προτίθεται να ανέβει πάνω από τα 7 εκατ. ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι μένουν σταθεροί στην προσφορά των 6 εκατ. ευρώ και έχοντας ως... σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη θέλουν να κάμψουν και τις τελικές... αντιστάσεις της Χέρενφεϊν για τον "Φίνμπο", του οποίου το συμβόλαιο έτσι και αλλιώς εκπνέει του χρόνου.

Οι επόμενες ώρες και ημέρες θα είναι κρίσιμες με τους Ολλανδούς να φαίνεται πως κάνουν το... παιχνίδι τους ακόμα και την ύστατη ώρα, όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν και άλλες λύσεις.

Όπως αυτή του Όλα Τοϊβόνεν της Ρεν, που παραχωρείται με ένα ποσό της τάξεως των 2,5 με 3,5 εκατ. ευρώ. Ένας παίκτης που έχει τεθεί στα υπ' όψιν τους μέσω του Μίνο Ραϊόλα που έχει πλούσιο και μεγάλο πελατολόγιο.

Από εκεί και πέρα ο Ελαμπντελαουί που είναι στη χώρα μας (όπως σας ενημερώσαμε) υπογράφει από ώρα σε ώρα και ανακοινώνεται.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :