Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

«ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ... ΒΟΥΤΣΙΝΙΤΣ»

Μπορεί το όνομά του να μην πολυεμφανίζεται τον τελευταίο καιρό στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, αλλά οι Ιταλοί συνεχίζουν να κάνουν τις αναφορές τους σχετικά με τον Μίρκο Βούτσινιτς.

Ο παίκτης της Γιουβέντους θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν από την ιταλική ομάδα και από το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, ο σύλλογος που τον θέλει, είναι η Φιορεντίνα.

Υπάρχει βέβαια και ενδιαφέρον εκτός Ιταλίας, όπως γίνεται γνωστό...

«Οι άλλες τρεις προοπτικές είναι από το εξωτερικό. Υπάρχει η Βαλένθια, που μπορεί να προτείνει συμβόλαιο εφάμιλλο με αυτό που έχει τώρα ο παίκτης. Μην υποτιμάτε, όμως, την πίεση του Ολυμπιακού και της Τότεναμ, αν και αυτές οι δύο ομάδες φαίνονται αυτή τη στιγμή κάπως πιο... κρύες, γράφει το δημοσίευμα, θέλοντας να δείξει πως τόσο ο Θρύλος όσο και οι Άγγλοι φαίνονται κάπως απομακρυσμένοι από την υπόθεση, αλλά εξακολουθούν να έχουν το νου τους εκεί.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :