Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΠΑΝΟΠΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ!



Η άμυνα είναι η βάση, αλλά πλέον χρειάζεται η επίθεση και ο Φερνάντο Σάντος το ξέρει πολύ καλύτερα από όλους και δουλεύει σε αυτό το κομμάτι, έχοντας στη διάθεσή του τους πάντες.

Καλή η άμυνα, αυτή κράτησε την Εθνική Ελλάδας ζωντανή κόντρα στην Ιαπωνία, αλλά πλέον απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, η ομάδα χρειάζεται γκολ. Ένα... χρυσό γκολ για να έρθει ενδεχομένως η πρόκριση.

Την Κυριακή οι ρυθμοί στο προπονητικό κέντρο του Αρακαζού ανέβηκαν κατακόρυφα και οι διεθνείς... φουλάρουν τις μηχανές για τον «τελικό» με τους Αφρικανούς. Χθες, λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε και τους 23 παίκτες του στη διάθεσή του. Τόσο ο Κώστας Μανωλάς, όσο και ο Κώστας Μήτρογλου συμμετείχαν κανονικά αφού όπως αναμενόταν τα μικροπροβλήματά τους δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Από κει και πέρα ο Σάντος έριξε το βάρος στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Άλλωστε εκεί είναι που παρουσιάζεται το «πρόβλημα» και στόχος του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι κόντρα στην παρέα του Ντρογκμπά να βγουν περισσότερες φάσεις που θα μετουσιωθούν σε κάποιο τέρμα.

Συν τοις άλλοις, έδωσε ιδιαίτερη βάση στα στημένα, τα οποία πιστεύει πως πρέπει (και μπορούν) να δώσουν επιθετικές λύσεις.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :