Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ... ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;

Ο Ολυμπιακός φέρεται να μιλάει με τον δεξιό μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί, όπως υποστηρίζουν στη Νορβηγία.

Ακόμη μία... έκπληξη ετοιμάζεται να κάνει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός, μετά την επικείμενη ανακοίνωση της απόκτησης του Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Νορβηγίας στο μεταγραφικό στόχαστρο των ερυθρόλευκων βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και, μάλιστα, τονίζεται ότι είναι σε συζητήσεις μαζί του.

Ο 23χρονος μπακ φέρεται να είναι ο... «εκλεκτός» των ερυθρόλευκων για το δεξί άκρο της άμυνας, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Σαλίνο και ο Παπάζογλου, ο οποίος έπαιξε φέτος σε αυτή τη θέση και παραμένει άγνωστο αν θα μείνει στην ομάδα.

Ο διεθνής Νορβηγός είναι επιθετικός μπακ, καθώς χρησιμοποιείται και ως εξτρέμ και έχει μείνει ελεύθερος από την Αϊντραχτ Μπραουνσβάικ, στην οποία είχε 29 συμμετοχές (ένα γκολ και δύο ασίστ).

Το συμβόλαιό του δεν έληγε φέτος, όμως είχε ειδικό όρο στην περίπτωση που υποβιβαζόταν η γερμανική ομάδα, κάτι τελικά που έγινε και έτσι ο παίκτης μπορεί να επιλέξει πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Ελαμπντελαουί ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σκέιντ και γρήγορα τον ανακάλυψε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τον πήρε αρχικά στη δεύτερη ομάδα της και το 2012 τον έδωσε δανεικό στη Φέγενορντ.

Μετά από έξι μήνες τον έδωσε στην Μπραουνσβάικ και πέρσι το καλοκαίρι τον παραχώρησε στη γερμανική ομάδα, κρατώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης. Αυτό, όμως, παύει να ισχύει από τη στιγμή που ο Νορβηγός μένει ελεύθερος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :