Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ



Κανένα οικονομικό όφελος δεν θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πιθανή πώληση του Ντε Βινσέντι, όπως αναφέρουν οι ίδιοι.

Μπορεί να υπήρξαν αναφορές που έκαναν λόγο για ενδεχόμενο οικονομικό όφελος του ΠΑΣ Γιάννινα από την πώληση του Ντε Βινσέντι από τον Ολυμπιακό, αλλά η πραγματικότητα, σύμφωνα με τους Ηπειρώτες είναι διαφορετική. Όπως αναφέρεται λοιπόν οι ερυθρόλευκοι προσανατολίζονται στην παραχώρηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και υπήρξαν, όπως σας ενημερώσαμε, σενάρια που ήθελαν τον ΠΑΣ να έχει συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους για ποσοστό μεταπώλησης περιμένοντας οικονομικά οφέλη.

Ωστόσο, νεότερη ενημέρωση από τα Γιάννενα αναφέρει πως ο παίκτης είχε φύγει ως ελεύθερος από τον ΠΑΣ. Συνεπώς, δεν υπάρχει κανείς όρος από πλευράς των Ηπειρωτών στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό που να δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα της Ηπείρου να βάλει χρήματα στο ταμείο του, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες του ΠΑΣ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :