Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΟΛΑ ΓΙΑ... ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΜΠΕΛ!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό, έχοντας πάντα στα υπόψη και το τι θα γίνει με την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ, του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στην Άρσεναλ, πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με το Θρύλο, ειδικά στο Champions League, αλλά και τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή από την ομάδα του Λονδίνου, ωστόσο η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη.

Μάλιστα, επιβεβαιώθηκε αυτή τη φορά και από επίσημα χείλη, πως ο Ολυμπιακός εκτός από την τελευταία προσφορά των 6-6,5 εκατομμυρίων ευρώ, έχει κάνει άλλες δύο.

Το κύριο πρόβλημα της υπόθεσης Κάμπελ όμως, είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί, παρά να περιμένει το τέλος της διοργάνωσης ή έστω το τέλος της διοργάνωσης για την Κόστα Ρίκα, προκειμένου να υπάρξουν νεότερα.

Αυτό σημαίνει, πως η πλευρά του Ολυμπιακού δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, μιας και βρίσκει εμπόδιο κυρίως την Άρσεναλ η οποία τη δεδομένη στιγμή δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος σκέφτεται μόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα προσπαθήσουν όσο περισσότερο μπορούν για το θέμα Κάμπελ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :