Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ Ο ΜΙΤΣΕΛ»!


Σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο ήταν ειλημμένη η απόφαση απομάκρυνσης του Αντσελότι από τη Ρεάλ αν έχανε το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως κι ότι θα τον αντικαθιστούσε ο... Μίτσελ!

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν ο παίκτης που σκόραρε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας του τελικού της Λισαβόνας, μερικά μόλις δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα και έστειλε το ματς στην παράταση. Η συνέχεια από εκεί καο πέρα... γνωστή.

Τι θα συνέβαινε όμως αν ο Ισπανός αμυντικός δεν βρισκόταν στην κατάλληλη τη θέση, τη σωστή στιγμή και δεν σημείωνε τελικά το «χρυσό» αυτό γκολ; Πρώτο και βασικό φυσικά ότι η Ατλέτικο θα ήταν αυτή τη στιγμή η πρωταθλήτρια Ευρώπης και το πολυπόθητο 10ο θα παρέμεινε... όνειρο για τη Ρεάλ.

Παράλληλα όμως ήταν πιθανό ο Μίτσελ να ήταν ο νέος προπονητής των «μερένχες», σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστήριξε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Πίπι Εστράδα! Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό δημοσίευμα, κάνει λόγο για δεδομένη απομάκρυνση του Αντσελότι -κάτι που ούτως ή άλλως ακουγόταν έντονα- σε περίπτωση απώλειας του Τσάμπιονς Λιγκ- αποκαλύπτοντας όμως πως είχε αποφασιστεί και το ποιος θα ήταν ο αντικαταστάτης του... Ο Μίτσελ!

Την επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο της «βασίλισσας» δεν την έχει κρύψει άλλωστε και δημόσια ο προπονητής του Ολυμπιακού, παρ' όλα αυτά δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί τα επόμενα χρόνια.

Όπως άλλωστε σημειώνει με σιγουριά ο Εστράδα: «Θα γίνει στο μέλλον. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί τον επόμενο χρόνο. Ο Αντσελότι είναι ένας πραγματικά αξιότιμος κι αξιαγάπητος άνθρωπος, αλλά αν αποτύχει στη συνέχεια, ο Μίτσελ θα καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ»!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :