Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΜΙΤΣΕΛ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δύσκολο έργο χαρακτήρισε ο Μίτσελ την προσπάθεια που θα κάνουν οι αντίπαλοι της Ελλάδας, για να την αποκλείσουν απ’ το Μουντιάλ, ενώ «έστεψε» φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου την Ισπανία.

Στη δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν οι αντίπαλοι της Ελλάδας στην προσπάθειά τους να την αποκλείσουν απ’ το Μουντιάλ στάθηκε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας σε ισπανικά μέσα.

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην σκληρή αμυντική λειτουργά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τονίζοντας πως μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Πρόκειται για μια αμυντική και σχετικά άγνωστη ομάδα που δεν παραιτείται. Για να την αποκλείσει μια ομάδα πρέπει να καταφέρει να τη νικήσει και αυτό δεν θα είναι εύκολο για τους αντιπάλους της. Είναι σε έναν πολύ αμφίρροπο όμιλο και μπορεί να διεκδικήσει τις πιθανότητές της να προκριθεί».

Όσον αφορά την πρόβλεψή του για τον επόμενο πρωταθλητή κόσμου, ο Ισπανός τεχνικός δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη του στους «Φούριας ρόχας»: «Για μένα υπάρχει πάντα η Ισπανία. Είμαστε οι πρωταθλητές».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :