Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ Ο ΖΙΚΟ!



Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και της Ιαπωνίας, έριξε τα...βέλη του για την τακτική των Ασιατών!

Στην λάθος τακτική που ακολούθησε η Ιαπωνία, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Ζίκο, ο οποίος σύγκρινε την εικόνα της Ασιατικής ομάδας, με την περίοδο που εκείνος βρισκόταν στον πάγκο της.

«Είναι δυνατόν να παίζεις με σέντρες, κόντρα σε μία τόσο καλά οργανωμένη άμυνα; Το 2005 που την αντιμετωπίσαμε στο Συνομοσπονδιών, παίξαμε κάτω την μπάλα, γρήγορο ποδόσφαιρο, γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να την χτυπήσουμε».

Στην συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι με την Κολομβία, τις πιθανότητες πρόκρισης, ενώ έκανε αναφορά και στους παίκτες που είχε στον Ολυμπιακό: «Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Κολομβία, είναι δύσκολο για την Ιαπωνία να αντιμετωπίσει το στυλ παιχνιδιού τους.

Η πρόκριση μοιάζει να χάνεται. Όσο για την Ελλάδα, βλέπω τους Μήτρογλου και Φετφατζίδη, που τους είχα παίκτες στον Ολυμπιακό και χαίρομαι που πάνε μπροστά»!



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :