Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΤΡΕΛΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ



Ο Ολυμπιακός φέρεται να είχε επαφή με την Μπολόνια για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ιταλικός Τύπος.

Σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκονται Μπολόνια και Παλέρμο, αφού οι Σικελοί έχουν βάλει… στο μάτι διάφορους ποδοσφαιριστές των «ροσομπλού».

Ένας από αυτούς είναι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για τον οποίο πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι δύο ιταλικοί σύλλογοι είναι κοντά σε συμφωνία.

Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Μαουρίτσιο Τσαμπαρίνι (ιδιοκτήτης των «ροσανέρο») εξετάζει και άλλους παίκτες για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας του.

Εκείνο, όμως, που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με την Μπολόνια για τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και η Μπολόνια περιμένει μήπως υπάρχει νέα επαφή από πλευράς Παλέρμο.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :