Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΚΑΙ ΟΜΩΣ... Ο ΚΙΕΛΙΝΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΑΡΕΣ!



Έχει ακόμη πάνω του τα σημάδια από τα... δόντια του, αλλά ο Κιελίνι σε γραπτή του δήλωση παίρνει το μέρος του Σουάρες χαρακτηρίζοντας την τιμωρία του (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) υπερβολική.

«Δεν αισθάνομαι χαρά, εκνευρισμό ή δίψα για εκδίκηση απέναντι στον Σουάρες για το περιστατικό που συνέβη στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει μόνο εκνευρισμός και απογοήτευση για το αποτέλεσμα του αγώνα», αναφέρει ο Ιταλός αμυντικός σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε και συνεχίζει:

«Αυτή την στιγμή οι σκέψεις μου είναι στον Λουίς και την οικογένειά του γιατί θα διανύουν μια πολύ δύσκολη περίοδο. Έχω δηλώσει ότι θεωρώ αδιαμφισβήτητό τον ρόλο των πειθαρχικών οργάνων αλλά και την ίδια στιγμή πιστεύω ότι η τιμωρία είναι υπερβολική».

Ο Κιελινι καταλήγει:

«Ελπίζω ότι τουλάχιστον θα του επιτραπεί να μείνει κοντά στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια των αγώνων γιατί μια τέτοια τιμωρία αποξενώνει τον παίκτη»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :