Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΗ «ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Μετά την καλή περυσινή πορεία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού oι ερυθρόλευκοι συμμετέχουν για άλλη μια χρονιά στο κορυφαίο τουρνουά νέων, Spax-Cup.

Οι παίκτες του Μπερντ Στορκ στην πρεμιέρα του τουρνουά, έφεραν «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη διοργανώτρια, Ντόρτμουντ. Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα οι Νέοι του Θρύλου είχαν πολύ καλή παρουσία σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και ευκαιρίες να πετύχουν ένα γκολ.

Επόμενο παιχνίδι των ερυθρόλευκων, είναι την Κυριακή όπου θα αντιμετωπίσουν αρχικά την Ατλέτικο Μινέιρο στις 14:30 και μετά στις 18:00 την Ενέπαταλ για τον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος, Βούρος, Παιδάκης, Σωτηράκος, Μακροστέργιος, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (44’ Μανθάτης), Λάτσι, Γιάνκοβιτς, Σάλιακας (29’ Πασαλίδης), Ψυχογιός (37’ Γαρεφαλάκης).

Ντόρτμουντ: Σέιγκεμεγιερ, Κνάιστοκ, Σερντάρ (31΄Στέινφελντ), Τσιχάν (42’ Μπουράκ), Ντρόζντεκ, , Μπράουερ, Μπούκσα (31’ Μπέμερ), Φράνκε (34’ Π. Στέντζελ), Κουρτ, Κούλτζακ, Β. Στέντζελ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :