Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΚΑΜΠΕΛ : ΤΩΡΑ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ

Μόνο... Αρσεναλ σκέφτεται για την επόμενη μέρα της καριέρας του ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος μίλησε σε αγγλική ιστοσελίδα για το Mundial, αλλά και για την καριέρα του.

Ουσιαστικά ο Κοσταρικανός έδειξε για πολλοστή φορά πως δεν σκέφτεται να μείνει στον Ολυμπιακό παρόλο που οι ερυθρόλευκοι είναι γεγονός πως θα ήθελαν πολύ την παραμονή του.

«Δεν αγωνίζομαι εναντίον παικτών, αλλά εναντίον ομάδων.Η Αγγλία, η Ιταλία και η Ουρουγουάη δεν είναι υπόθεση ενός παίκτη. Είμαστε 11 εναντίον 11 και πρέπει να παίξουμε καλά. Είναι μεγάλη στιγμή. Πρέπει να βελτιωθώ στο Μουντιάλ, προκειμένου να κάνω τη δουλειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα», είπε για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Κάμπελ.

Για την... επόμενη μέρα, ο Κοσταρικανός εξτρέμ δήλωσε: «Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Την προηγούμενη σεζόν ήμουν στον Ολυμπιακό, οπότε σκεφτόμουν μόνο τον Ολυμπιακό. Τώρα, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα σκέφτομαι μόνο την Άρσεναλ».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :