Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ Ο ΜΙΡΟΤΙΤΣ...



Ο Νίκολα Μίροτιτς ετοιμάζεται να... αποχαιρετήσει την Ρεάλ Μαδρίτης και να αναζητήσει την τύχη του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τα χρώματα των Σικάγο Μπουλς.

Ο Μίροτιτς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "eu.eurosport.yahoo.com" αναμένεται να πει «αντίο» στη «Βασίλισσα».

Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ μετά το φάιναλ φορ στο Μιλάνο εξέφρασε στον εκπρόσωπό του την επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης και να κατακτήσει με τη Ρεάλ την Ευρωλίγκα, αλλά οι προθέσεις του πλέον άλλαξαν.

Στις 20 Μαΐου ο Μίροτιτς έγινε πατέρας και εκείνη την ήμερα αποφάσισε να μείνει στη Ρεάλ, ώστε να τον δει ο γιος του να κερδίζει την Ευρωλίγκα.

«Μένω στην Μαδρίτη. Ο γιος μου μόλις γεννήθηκε και θέλω να μείνω ακόμα», φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να ήταν τα λόγια του Μίροτιτς στον ατζέντη του.

Το ίδιο βράδυ η Ρεάλ έπαιζε με τη Λαγκούν Αρο και ο Μίροτις αγωνίστηκε για 3:48 λεπτά, με τον Πάμπλο Λάσο να τον κάνει αλλαγή μετά από ένα λάθος του. Στο ημίχρονο του ματς, ο Μίροτιτς ζήτησε εξηγήσεις από τον προπονητή του, ο οποίος του ζήτησε να επιστρέψει στο νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις για το χέρι του, καθώς ένιωθε ενοχλήσεις.

Οι σχέσεις του Πάμπλο Λάσο και του Νίκολα Μίροτιτς παραμένουν διαταραγμένες, ενώ και ο χρόνος συμμετοχής του παίκτη δεν είναι μεγάλος. Οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ρεάλ, ώστε οι Μίροτιτς και Λάσο να τα βρουν έπεσαν στο κενό και ο παίκτης φέρεται να είναι αποφασισμένος να αφήσει τη Μαδρίτη για το Σικάγο.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :