Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

«ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ»

«Ο Ιβκοβιτς θα κάνει τα πάντα για να πάρει τον Σπανούλη στην Εφές», όπως αναφέρει δημοσίευμα στο ιταλικό σάιτ, «all-around.net», το οποίο ασχολείται αμιγώς με την μπασκετική επικαιρότητα.

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως «μετά το τέλος του 5ου τελικού με τον Παναθηναϊκό, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ ο Σπανούλης δεν μπορούσε να βάλει τη μάσκα και να κρύψει την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα, αλλά και ειδικά για την εμφάνιση του».

Ταυτόχρονα, επισημαινόταν πως «ο Σπανούλης απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του στον Ολυμπιακό» σημειώνοντας πως...

«δεν έχει σαφή ιδέα για το τι ακριβώς θα συμβεί τους επόμενους μήνες, αν και εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο».

Στη συνέχεια και κάπου εκεί, ο υπογράφων του δημοσιεύματος, Αλέσο Τερέζι, έρχεται να εμπλέξει την παρουσία του Ντούσαν Ιβκοβιτς, πλέον, στην Εφές.

«Ισως αυτή η αβεβαιότητα να σχετίζεται με την παρουσία την επόμενη σεζόν του Ιβκοβιτς στην Εφές που είναι φίλος και σπουδαίος θαυμαστής του Σπανούλη», υπογραμμιζόταν στο δημοσίευμα και εν συνεχεία τονιζόταν πως...

«ο Ιβκοβιτς θα κάνει τα πάντα για να πάρει τον Σπανούλη στην Τουρκία με τον παίκτη να γνωρίζει πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα ενός «γάμου» στην ομάδα του Βοσπόρου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :