Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΑ ΕΔΑΦΗ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Πολύ πιθανή μοιάζει η επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς ήδη δύο ομάδες εξετάζουν πολύ σοβαρά την απόκτησή του.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Κώστα Βασιλειάδη στην Αναντολού Εφές και ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για το πού θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με το "Eurohoops.net", Βαλένθια και Μάλαγα ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του διεθνούς φόργουορντ, που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην Τουρκία και αν μη τι άλλο στην Ισπανία τον γνωρίζουν πολύ καλά απ’ το πέρασμά του με την Ομπραντόριο, την Μπιλμπάο, αλλά και την Ουνικάχα.

Αμφότερες οι ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Έλληνα άσο, δίνουν τις μάχες τους αυτή την περίοδο στα ημιτελικά της ACB και ενώ του χρόνου θα αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την φανέλα της Εφές, ο Βασιλειάδης μέτρησε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ, 0,8 κλεψίματα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :