Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

«ΤΡΟΜΑΞΑΝ» ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ... ΜΠΟΥΦΟΝ!

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν γύρισε τον αστράγαλο του στην τελευταία προπόνηση της Ιταλίας ενόψει του αγώνα με την Αγγλία (15/06, 01:00), αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τσέζαρε Πραντέλι, έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες λέγοντας πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Γιουβέντους αποχώρησε από την προπόνηση, αφού γύρισε τον αστράγαλο του και αφέθηκε στα χέρια των φυσιοθεραπευτών.

Ο Πραντέλι, από την πλευρά του επιβεβαίωσε το συμβάν, κάνοντας παράλληλα... πλάκα με τους δημοσιογράφους και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του Μπουφόν στον αγώνα με την Αγγλία.

«Πως το ξέρετε αυτό, υποτίθεται ότι δεν μας είχατε δει. Γύρισε πολύ, πολύ λίγο τον αστράγαλο του. Έχει υποβληθεί σε θεραπεία αυτή την στιγμή αλλά δεν είναι τίποτα σοβαρό», δήλωσε ο προπονητής της Ιταλίας.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :