Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ 17:00 ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΚΑΛΙΑΝΙ - ΡΟΜΠΙΝΙΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Σε μεγάλο βαθμό θα ξεκαθαρίσει σήμερα το μέλλον του Ρομπίνιο, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει πρόταση για την αγορά του παίκτη, όπως δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν,Αντριάνο Γκαλιάνι.

Κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα με  τον παίκτη έκανε χθες ο Γκαλιάνι, μετά το τέλος της προπόνησης του Βραζιλιάνου σταρ και λίγο πριν μεταβεί ο ίδιος στα στούντιο του sky sport 24 για την κλήρωση του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε μάλιστα (κάτι που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του), σήμερα θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τον παίκτη, ώρα ιταλίας  16:00 (17:00 ώρα Ελλάδας) και εκεί προφανώ θα ξεκαθαρίσουν αρκετά τα πράγματα που αφορούν στο μέλλον του Βραζιλιάνου.

Η Μίλαν από την  πλευρά της βιάζεται να τελειώσει το θέμα Ρομπίνιο, προκειμένου να προχωρήσει πιθανότατα στην απόκτηση του Τσέρτσι, αφού όπως είπε ο ίδιος ο Γκαλιάνι, "ο Ιντζάγκι θέλει έναν αριστεροπόδαρο παίκτη που να παίζει... δεξιά"!



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :