Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ...



Ο Νίκος Ιωαννίδης ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά οι ερυθρόλευκοι τον παραχώρησαν δανεικό στην ολλανδική Τσβόλε, όπου ανήκει και ο Θανάσης Καραγκούνης, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 20χρονος επιθετικός των ερυθρόλευκων, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Θρύλου, πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην γερμανική Χάνσα Ρόστοκ.

Οι ερυθρόλευκοι θα τον παραχωρήσουν και φέτος δανεικό, αλλά αυτή την φορά στην ολλανδική Τσβόλε και μάλιστα για δύο χρόνια. Μία συμφωνία η οποία και οριστικοποιήθηκε. Η Τσβόλε αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος και πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο Ολλανδίας.

Οι ερυθρόλευκοι θα παρακολουθούν την εξέλιξη του νεαρού επιθετικού, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά δεν κατάφερε να βρει θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :