Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΘΕΛΕΙ ΝΑ... «ΔΕΣΕΙ» ΖΙΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018 Η ΑΡΣΕΝΑΛ!



Ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο έχει με την Άρσεναλ ο Ολιβιέ Ζιρού, ωστόσο όπως αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα, οι «κανονιέρηδες» έχουν προτείνει στον Γάλλο επιθετικό επέκταση έως το... 2018!

Να «δέσει» τον Ολιβιέ Ζιρού στο «Εμιρέιτς» θέλει η Άρσεναλ σύμφωνα με την «Equipe».

Συγκεκριμένα, η γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως οι «κανονιέρηδες» έχουν προτείνει ανανεωμένο συμβόλαιο συνεργασίας στον 27χρονο επιθετικό, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2018, ενώ που είναι σε ισχύ τώρα λήγει το 2016.

Μάλιστα η εν λόγω κίνηση φαντάζει ως... ιδανική για την αγγλική ομάδα, καθώς ο ύψους 1.92 Γάλλος φορ, είναι το μοναδικό «καθαρό 9άρι» που έχει σε υψηλό επίπεδο, διότι ο νεαρός, Γιάγια Σανόγκο έχει ακόμα πολλά να βελτιώσει.

Επιπλέον οι Θίο Γουόλκοτ, Λούκας Ποντόλσκι, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Αλέξις Σάντσες δεν μπορούν να αγωνιστούν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ζιρού πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν πέρσι με την Άρσεναλ, καταφέρνοντας να βρει δίχτυα 16 φορές σε συνολικά 36 εμφανίσεις.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :