Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η 5ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΛΑΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Μετά την τριάρα που έριξε ο Ολυμπιακός στη Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι πάτησε πάνω στο… πτώμα των «ροσονέρι» και τιμωρώντας τα κενά στην άμυνα τους, τους διέσυρε με σκορ 5-1.

Οι «πολίτες» έκαναν… πλάκα στη Μίλαν, δίνοντας συνέχεια στον αμερικανικό «εφιάλτη» της μετά και την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό.

Μόλις στα πρώτα 25’, οι Άγγλοι είχαν ήδη στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αγκάτσι τέσσερις φορές! Κατά σειρά οι Γιόβετιτς, Σινκλέρ, Νάβας και Νάτσο είχαν… υπογράψει το μεγάλο προβάδισμα των πρωταθλητών Αγλίας, τιμωρώντας στο έπακρον την… παιδική χαρά της άμυνας των αντιπάλων τους.

Προς το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, η ομάδα του Ιντζάγκι προσπάθησε να... συμμορφωθεί και κατάφερε μετά από 1-2 απόπειρες να πετύχει το γκολ της τιμής, χάρη σε κοντινή προβολή του Μουντάρι.

Στο δεύτερο μέρος δεν παίχτηκε κάποια φοβερή μπάλα. Κάτι οι καιρικές συνθήκες (που οδήγησαν σε 30λεπτη καθυστέρηση, όπως σας ενημερώσαμε), κάτι οι αλλαγές των προπονητών έκοψαν το ρυθμό, αλλά η Σίτι κατάφερε με τον Γιόβετιτς (δεύτερο προσωπικό γκολ) να σκοράρει ξανά και να δημιουργήσει το τελικό 5-1, με τον Καμπαγέρο να παρεμβαίνει όποτε χρειάστηκε (1-2 φορές δηλαδή).

Μίλαν: Αγκάτσι, Ντε Σίλιο, Άλεξ (46’ Μπονέρα), Ραμί, Κονστάν (46’ Αμπάτε), Πόλι (46’ Εσιέν), Κριστάντε, Μουντάρι, Χόντα, Νιανγκ (85’ Μαστούρ), Ελ Σαραουΐ (46’ Μπαλοτέλι)

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Κλισί, Νάστασιτς, Μπογιατά, Κολάροφ (70’ Ρίτσαρντς)+, Σινκλέρ, Φερνάντο (62’ Γκαρθία), Ζουκουλίνι, Νάβας, Γιόβετιτς (69’ Γκουϊντέτι), Νάτσο (62’ Χους)

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :