Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ... 7 εκ. ΓΙΑ ΒΟΣΕΝ!



Συνεχώς χτυπά το τηλέφωνο του προέδρου της Γκενκ, Χέρμπερτ Χούμπεν, από ομάδες που θέλουν τον Γέλε Βόσεν, όπως υποστήριξε ο ίδιος σε δηλώσεις του σε βελγική εφημερίδα.

Ουρά... έχει στηθεί έξω από τα γραφεία της Γκενκ από εκπροσώπους ομάδων που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Βόσεν, όπως τόνισε ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας, όπου ανέφερε ότι αυτή η οποία φέρεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει ο Βόσεν είναι η Μίντλεσμπρο.

«Δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε για τον Γέλε. Παίρνω καθημερινά τηλεφωνήματα, από τα οποία καταλαβαίνω πως η τιμή πώλησης θα φτάσει ψηλά. Η συμφωνία θα είναι καλή και για μας, αλλά και για τον ίδιο. Η Μίντλεσμπρο είναι ακόμη στην κούρσα της απόκτηση του, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες», ανέφερε, ενώ στη συνέχεια ανέφερε και το... ποσό πώλησης του παίκτη.

«Θέλουμε επτά εκατ. ευρώ για τον Βόσεν», είπε χαρακτηριστικά ο Χέρμπερτ Χούμπεν, ο οποίος, καταλήγοντας, υπογράμμισε πως...

«ο Βόσεν δεν έχει πανικοβληθεί, θέλει να παίξει στο εξωτερικό και περιμένει».

Υπενθυμίζουμε ότι ο παίκτης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, όπως επεσήμαναν χθες οι ερυθρόλευκοι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :